Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Biblioteka Obcojęzyczna
(1)
Autor
Hall Eugene J
(1)
Rok wydania
1970 - 1979
(1)
Okres powstania dzieła
1901-2000
(1)
1945-1989
(1)
Kraj wydania
Stany Zjednoczone
(1)
Język
angielski
(1)
Temat
Gastronomia
(1)
Gastronomowie
(1)
Język angielski (przedmiot szkolny)
(1)
Język środowiskowy
(1)
Kelnerzy
(1)
Kucharze
(1)
Restauracje
(1)
Restauratorzy (gastronomia)
(1)
Gatunek
Publikacje dydaktyczne
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
Praca, kariera, pieniądze
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Obcojęzyczna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. O 17364 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej