Sorting
Source
Katalog centralny
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Status
available
(1)
Branch
Wypożyczalnia Główna
(1)
Author
Komorowska Marta (tłumaczka)
(1)
Linder Lisa
(1)
Wasiliev Amelia
(1)
Year
2020 - 2025
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Białka
(1)
Kuchnia wegetariańska
(1)
Tofu
(1)
Genre/Form
Książka kucharska
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Domain
Kulinaria
(1)
1 result Filter
Book
In basket
(Zielona Seria)
Na okładce: Zdrowe i pyszne źródło białka, wykorzystywane z powodzeniem od 2000 lat : ponad 65 przepisów na codzienne przyrządzanie tofu.
Indeks.
W tej książce znajduje się aż 65 smakowitych przepisów, dzięki którym dowiesz się, co zrobić z najpopularniejszym wegańskim produktem - bogatym w żelazo, lekkostrawnym i łatwym w przygotowaniu. Coraz większa dostępność tofu w sklepach sprawia, że przestało być ono traktowane w kuchni jako wymyślny dodatek, a na stałe zagościło w naszych jadłospisach jako fantastyczny zamiennik mięsa.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Główna
There are copies available to loan: sygn. 360742 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again