Sorting
Source
Katalog centralny
(3)
Form of Work
Książki
(3)
Status
only on-site
(4)
Branch
Czytelnia BG
(1)
Dział Informacji
(3)
Author
Anders Elżbieta
(1)
Anderson Allan M
(1)
Babuchowski Andrzej (biotechnologia)
(1)
Earle Mary D
(1)
Earle Richard L
(1)
Grabowski Tadeusz
(1)
Kijowski Jacek (1948- )
(1)
McHughen Alan
(1)
Sikora Marek (technologia żywności)
(1)
Year
2000 - 2009
(3)
Country
Poland
(3)
Language
Polish
(3)
Subject
Mięso drobiowe
(1)
Żywność
(1)
Żywność transgeniczna
(1)
Genre/Form
Podręczniki akademickie
(2)
3 results Filter
Book
In basket
(Żywność, Jakość, Technologia)
Bibliogr. przy rozdz.
Podręcznik dla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, a także technologów, towaroznawców i producentów żywności.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Dział Informacji
Copies are only available in the library: sygn. B 64-25 (1 egz.)
Book
In basket
(Żywność, Jakość, Technologia)
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów akademii rolniczych - wydziałów nauk o żywności, medycyny weterynaryjnej, politechnik oraz pracowników instytutów branżowych.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Dział Informacji
Copies are only available in the library: sygn. B 64-11 (1 egz.)
Book
In basket
(Żywność, Jakość, Technologia.)
Tyt. oryg.: "A consumer's guide to GM food" 2000.
Bibliogr. s. 322. Indeks.
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Czytelnia BG
Copies are only available in the library: sygn. C 61-302 (1 egz.)
Dział Informacji
Copies are only available in the library: sygn. B 64-15 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again