Sorting
Source
Katalog centralny
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Status
available
(1)
Branch
Wypożyczalnia Główna
(1)
Author
Adamczak Sławomir (1970- )
(1)
Albiston Isabel
(1)
Atkinson Brett
(1)
Bain Carolyn
(1)
Balfour Amy
(1)
Benson Sara
(1)
Bindloss Joseph
(1)
Blasi Abigail
(1)
Brunton John
(1)
Christiani Kerry
(1)
Clark Gregor
(1)
Dunford Lisa
(1)
Eberle Janine
(1)
Garwood Duncan
(1)
Holden Trent
(1)
Isalska Anita
(1)
Kaminski Anna
(1)
Koenig Leah (1982- )
(1)
Maxwell Virginia (1962- )
(1)
McCarthy Carolyn
(1)
McCrohan Daniel
(1)
Milner Rebecca
(1)
Noble Karyn
(1)
O'Carroll Etain
(1)
Pahl Piotr
(1)
Parkes Lorna
(1)
Pawlus Marek
(1)
Pawlus Marta
(1)
Presser Brandon
(1)
Ranger Helen
(1)
Raub Kevin
(1)
Rempoła Karolina
(1)
Richmond Simon
(1)
Sainsbury Brendan
(1)
Walenga Marcelina
(1)
Waterson Luke (1981- )
(1)
Williams Nicola (1971- )
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Turystyka kulinarna
(1)
Subject: time
2001-
(1)
Genre/Form
Poradnik
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Domain
Kulinaria
(1)
Podróże i turystyka
(1)
1 result Filter
Book
In basket
(Lonely Planet Food)
Spróbuj najsmaczniejszych lokalnych dań – od teksaskiego grilla po słodkości prosto z paryskich cukierni. W przewodniku znajdziesz inspiracje na spędzenie 52 weekendów w kulinarnym niebie. Krok po kroku, korzystając z naszego doświadczenia, zwiedzisz restauracje, kawiarnie i targowiska, a mapy i praktyczne wskazówki podpowiedzą ci, jak się tam dostać i gdzie się zatrzymać. Odkrywaj nowe potrawy, odwiedzaj lokalnych producentów, kupuj regionalne produkty, podróżuj z "Kulinarnymi szlakami".
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Główna
There are copies available to loan: sygn. 352010 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again